lördag 24 mars 2018

Sagt om boken....


Jag är djupt rörd. Och oerhört tacksam över kommentarer och kärlek som strömmar mot mig i takt med att allt fler läser och lyssnar på boken. Här nedan är några av alla kommentarer: 

”För mig är boken vacker, gripande, smärtsam, hoppfull och framförallt full av kärlek! Jag kramar mina barn och säger hur viktiga de är och hur mycket jag älskar dem ännu mer än vanligt efter att ha läst din/er historia. Så till alla föräldrar - läs! Till alla andra - läs ni också! 
Mia Olden-Berg

"Provlyssna lite" tänkte jag i morse, och precis vid lunch hade jag hört hela. Shit vilken cool son du har, och vad stark du varit och är.
Helt klart årets hittills bästa lyssning!”
All lycka till dig och resten av familjen
Fantastiskt beskrivet. All kärlek till dig& familjen”

Markus Eliasson

2018-03-22
Vilken stark bok! Tårarna rinner o jag ryser över hela kroppen...! Tack för en fantastisk bok om en otrolig händelse o vägen tillbaka från den. Ett verkligt Mirakel.

2018-03-22
Tack för en fantastisk bok. Du läser den också så bra. Jag tror att alla som gått igenom en stor kris i livet känner igen sig. Jag gör det fast något helt annat hände mig. Dina dyra erfarenheter kommer att kunna gagna så många. Lycka till med allt.

2018-03-22
En fantastisk bok om en otrolig händelse. Starkt och rörande.

2018-03-21
Tack Linn för en fantastisk bok! Så många tänkvärda formuleringar som även ger mig kraft att gå vidare. Du har en fantastisk förmåga att skriva så att det berör.

2018-03-21
Otroligt välskriven och gripande bok, den förmedlar känslan att vara där mitt i händelsen. Den här boken, händelsen och familjen kommer leva kvar i mig länge. Jag önskar din Linn och dina barn allt gott i livet!

2018-03-21
Jag vill tacka Dej Linn för att Du skrivit denna fantastiska bok

2018-03-20
Så fantastiskt fint och så berörande för en mamma och för en ”gammal” chef på barnIVA på Astrid Lindgren. Jag förstår och känner mig berikad. Stor eloge till dig som skrev och till den sjuksköterska som uppmanade dig att skriva.

”Fantastisk bok! Vilket mod och vilken kärlek till livet!” <3 nbsp="" span=""><3 nbsp="" span="">
Eva Bäcklund

”Har precis lyssnat klart på din bok och torkat tårarna. Din bok är så viktig på så många plan, en bok som jag tror att alla kan relatera till på något plan. Tack för din brutalt ärliga berättelse med sorg, ilska, hopp, glädje och stunderna av total hopplöshet. 
Anna Falk

En fantastisk bok som jag just lyssnat färdigt på. Du berättar och formulerar och öppnar dig så att så många kan relatera till din bok. Den berör så djupt. Tack.
Marianne Arnström

”Just hört klart boken. Kunde inte lägga i från mig utan sträck lyssnade.
Eva Wernersson

”Har precis läst din bok, Linn. Så gripande och väldigt bra skriven. Läste från pärm till pärm, kunde inte sluta.”
Cathrine Bergman

”Jag köpte boken och sträckläste den - gick inte att släppa. Jag berördes starkt och imponerades av hur fint du uttrycker dig och på det sätt du skriver om detta som du allra helst velat slippa. Du är väl värd all framgång med denna bok. 

Karin Persson

Inga kommentarer: