måndag 14 juni 2010

Kiss bland annat

Han fick den där TV-reklamrollen. 3 filmer för IKEA...Skulle han ha gjort.
Istället fick han 39 graders feber och kräksjuka. Tufft va ordet.
Men, men det är inte mycket att göra åt. Vi får hoppas på nästa tillfälle.

Lilla My pottränas. Eller tränas gör hon inte alls. Hon låter sig inte påverkas på ett sånt sätt. Nej, hon erbjuds möjligheten att beträda potta och toalett då och då. En möjlighet hon faktiskt uppskattar på alla sätt. Dessutom är det ju tydligen en fantastisk sensation detta med att lyckas åstadkomma något i pottan eftersom hela familjen gör vågen, klappar och hurrar varje gång hon stolt visar upp resultatet. Att hon bär pottan tvärs över köksgolvet och hälften skvimpar ut på vägen rör dem tydligen inte alls.

Så hon hurrar tillbaka. "BJAAAAAVO MAMMA!!!" utropar hon förtjust när jag kissat klart. Och jag måste tillstå att nog är det lite skojigare att gå på toa med sådan feedback.

Annars är det faktiskt sommarlov. Äntligen sommarlov. Inte ledigt för mig eller A än. Men pojkarna har ingen skola. Nonno går på 4H-läger och pysslar om djur vilket passar honom som hand i handsken. Får se om storebror ansluter när febern gett upp för den här gången.
Jag drömmer om varma dagar på stranden. Varma dagar i trädgården. Varma dagar i Danmark. Varma dagar.

Nästa vecka ska jag starta inspelnings-resan mot den nya skivan. Spännande. När människor frågar mig vad den ska handla om blir jag tyst. Fundersam. Fast jag redan har texterna.
Det är inte lika enkelt den här gången. Men det är det ju inte i verkligheten heller. Livet.
Den handlar om livet. Som mamma. Bland annat.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad underbart att du håller på med en ny skiva! Lycka till! Jag har köpt din "underbarn" och tycker den är så fin, har också köpt den och gett i present åt nyblivna "föräldra-vänner" :).