onsdag 18 februari 2009

Magkänsla

Just nu känner jag mig lite som den där tjejen i reklamfilmen. Ni vet den som blir erbjuden en ingångslön på 53.000:- och avbryter med att säga "Njaaa, det känns inte riktigt bra. Inte bra alls faktiskt." Det är känslan i magen hon syftar på.
När min kropp tycker att "Okej - nu får du bromsa lite" då är det magen som slås ut först. 
Antagligen är det för att man är vaken för ofta nattetid, slarvar lite med maten och har en hiskeligt tempo som orsakar detta fenomen. Att tempot sen är högre inombords än utanpå gör inte magsyran mer basisk om man säger så.
Men, men - imorron är det dags för Mammakvällen jag arrangerar och när den är över har jag inte riktigt lika mycket att grubbla på under mina vakenstunder på natten. 

För övrigt tar det otroligt lång tid att packa 300 goodiebags. Otroligt lång tid faktiskt. Mycket längre än man kan tro...
Och när jag tittar på alla påsar som nu fyller ett helt litet konferensrum på Scandic Star och betänker att det faktiskt kommer att gå en mamma på varje påse - då är det inte konstigt att man har lite extra magsyra just nu. 

Vi hörs på andra sidan!4 kommentarer:

Yvonne sa...

Jag har "hittat" din blogg och tycker den är mycket bra, rolig och trevlig att läsa. Visserligen var det ett antal år sedan jag var i din situation ( med en massa småbarn) men jag har ett väldigt gott minne...!!!
Behöver du någon hjälp inför morgondagen?
jag kan komma tidigare till hotellet om det skulle behövas?
Hör av dig på min mailadress i såna fall1

Hälsningar Yvonne (sopran)
fru.muller@gmail.com

Punchtanten sa...

Det kommer att gå alldeles strålande!
De där magsyrebubblorna kommer på fredag att ha bytts ut mot glädjebubblor.
Tänk att vakna upp på fredag morgon med en härlig känsla i kroppen, utan att riktigt veta varför. Och sedan påminnas om gårdagens super-duper-lyckade kväll!

Jag är jätteimponerad (men inte förvånad) av att du har fyllt hela Scandic och råddat ihop det här stora arrangemanget.

Stor spark i baken tjejen!!!

Jag väntar (både på ena och) på andra sidan...

Marie sa...

Det suger, som min 8 åring skulle ha sagt, att jag inte har möjlighet att vara med i morgon.
Trots det sprudlar det redan av förväntan i min mage inför morgondagen. Det känns som att jag kommer att vara med ändå på något sätt.

Jag tycker att du är helt otrolig som syr ihop det här. Vilken grej! Så häftigt! Om du inte kan njuta av det hela under tiden det pågår, så lova mig att suga på karamellen läääääänge efteråt. Du är värd alla jag-är-bra-kramar som finns.

Varmaste lycka till!

Marilene sa...

Du gjorde ett fantastiskt jobb och det blev en fantastisk kväll!! Tack så jättemycket.